Fromm Präzision a luat fiinta la 15 mai 1928.

In doua puncte de lucru, in Thuringen si Baden-Wurtenberg, 75 de angajati confectioneaza scule de precizie pentru prelucrarea metalelor.

Noi ne consideram PARTENERUL în probleme de alezare si adâcire.

Masinile de prelucrare foarte moderne, laboratorul propriu de prelucrare si chiar înscriptia cu laser, denota calitatea buna si constanta pentru satisfacerea cerintelor clientilor.

Programul nostru actual de fabricatie

•  HSS pentru alezare ascendenta
•  HSS adâncitor conic cu mai multe trepte de reglaj
•  HSS +HSS/E alezor manual si de masina, reglabil sau fix, cilindric sau conic
•  Alezoare echipate cu carbura, carbura monobloc cu si fara inducere de lichid de racire.
•  Scule speciale (la comanda clientului) acoperite cu cristale diamantate tip “PCD “ pt. nefroase (Al, Cu, Mg cu continut ridicat de Si, grafit, etc.) si „PCB” pt. prelucrarea otelurilor aliate, inalt aliate, etc. cu duritati mai mari de 900N/mmp
•  Scule speciale confectionate dupa desenul clientilor
•  Alezoare cu strat acoperitor de TiN, TiCN, TiAlN, Diamant, ...

Pe lânga asa numitele scule DIN pe care le avem reprezentate si într-un catalog electronic (inclusiv desene DXF), sculele special confectionate reprezinta un procent important din vânzarile noastre.

Datorita depozitului cuprinzator de ustensile finisate si semifabricate, suntem în masura sa actionam rapid si flexibil pe piata.

În cercul nostru de clienti se numara mai marii industriei automobilistice, navale, aeronautice, dar si constructorii de masini si instalatii precum si producatorii de masini de imprimat.

Experienta noastra îndelungata, know-how-ul si sentimentul de responsabilitate ne fac partenerul de încredere pentru actiuniile dvs viitoare.

Sculele noastre se supun celor mai ridicate cerinte calitative.

Cu masinile optice de verificare foarte evoluate, controlul efectuat de noi garanteaza un standard ridicat si constant al calitatii.

Aportul la aceasta îl aduce si laboratorul nostru foarte modern de verificare a sculelor.

In 1998 a fost introdus si certificat sistemul calitatii dupa DIN ISO 9001.

Calitatea ridicata si constanta ne asigura multumirea clientilor nostrii.

Desigur pe lânga tolerantele si calitatile existente în catalogul Fromm, sunt posibile in timp scurt si alte câmpuri de toleranta, dimensiuni intermediare, executii speciale.

Noi confectionam scule speciale dupa dorinta clientului pentru aplicatiile cele mai variate.

 

 
Design by CreativeBlue