Lubtek

Panze Circulare METAL

De frictiune

panze circulare

DIN

panze circulare

HSS

panze circulare

Pentru PLIN

panze circulare

Pentru Tevi

panze circulare

T.C.T dry cut

panze circulare

T.C.T neferoase

panze circulare

Panouri

panze circulare

(click pentru marire)

Panze circulare de frictiune

Pânzele circulare de frictiune sunt fabricate din două tipuri de oțel: otel crom-vanadiu şi otel Wolfram-Molibden.Producţia noastră variază de la Ø 200 până la 1000 mm, dar vom putea realiza 2500 mm, la cerere.Lamele sunt fabricate cu o varietate de forme de dinţi în funcţie de aplicaţie. Pentru a alege forma corecta, este necesar să se facă distincţia între fierbinte şi rece de tăiere.

Dinte P (papagal):  potrivite pentru taiere de frecare a  oţelului carbon cu temperatura de taiere T < 100° C.

Dinte T (triunghiular): potrivite pentru tăierea de frecare  a profilelor şi tevilor din oţeluri structurale cu temperatura T < 600° C.

R (Trapezoidal): potrivite pentru taierea de frecare a profilelor si, conducte din oţeluri structurale cu temperatura T < 800° C.

(click pentru marire)

Panze circulare DIN

Acesta este numele dat panzelor circulare HSS care respectă standardele DIN 1837-1838 şi sunt utilizate în micro-inginerie.

Aceste panze circulare HSS, pot fi furnizate din oţel M2 (wolfram-molibden) sau oţel M35 (wolfram-molibden şi cobalt) şi acoperite cu diverse tratamente de PVD, care sunt aplicate prin metoda noastră in-house.

Producţia variază între Ø 20 mm si 315 mm, cu grosimi de 0,2 mm min. şi 6,0 mm max. A B (DIN 1837), şi C (DIN1838).

(click pentru marire)

Panze circulare HSS

Otelurile utilizate în producţia panzelor de ferăstrău circular sunt din otel aliat wolfram-molibden (molibden 5 %) si din oţel aliat wolfram-molibden şi cobalt (5 % cobalt) . Primele se caracterizează printr-un  randament inalt’ duritate mare şi rezistenţă la uzură.  Al doilea, datorită cobaltului  se foloseste în special pentru tăierea oţelurile sau materialelor cu rezistenţă mecanică ridicată, care produc temperaturi mari în zona de contact în timpul procesului de taiere.

Aceste panze sunt utilizate pe fierastraie manuale, semiautomate şi automate, produse trase, produse trefilate rotunde şi pătrate şi profilei presate şi îndoite de diferite dimensiuni până la maximum 160 mm.

(click pentru marire)

Panze circulare pentru plin

(click pentru marire)

Panze circulare pentru tevi

(click pentru marire)

T.C.T dry cut

Potrivite pentru tăiere uscata a oţelului şi altor materiale feroase. Pot fi folosite atât pe maşinile tipic drycutting cat si pe fierăstraie portabile.Acestea sunt disponibile, de asemenea, cu acoperire PVD şi varianta cu zgomot redus.

(click pentru marire)

T.C.T pentru neferoase

Panzele standard sunt excelente din punct de vedere al raportului calitate/pret: corpul este din otel de calitate extrem de ridicată şi tăiat cu cele mai moderne tehnologii cu laser, dintii sunt brazati cu placute din carbura care garantează o viaţă mai lungă a lamei si oîmbunătăţirea a calităţii de finisaje.

Ele pot fi fabricate cu unghi de taiere negativ(deosebit de potrivit pentru tăiere tuburi şi profile,  secţiuni tubulare din aliaje uşoare) sau pozitiv (în special potrivite pentru tăiere materiale solide din aliaje uşoare).