Lubtek

Atalanta + VHZ
Calipso
Centauro
Galactic + VHZ
Hercules + VHZ
Major+VHZ
Mercury + VHZ
Olimpus 1 + VHZ
Olimpus 2 + VHZ
Olimpus 3 + VHZ
Omega
Pegasus XL
Pegasus DS + VHZ
Pegasus+VHZ
Pluton Air
Saturn + VHZ
Sirius
Solar

ATALANTA

(click pentru detalii)

Calipso

DATE TEHNICE:

Fierastrau semiautomat cu panza banda pentru debitare de la 0° la 60° dreapta si 45°stanga, are si modalitate de functionare manuala. Structura cadrului este realizata dintr-un aliaj special de aluminiu de inalta rezistenta. Microcircuit de oprire in caz de rupere a benzi. Angrenajele reductorului au roti cu dinti inclinati, cimentati, rectificati si ungere cu vaselina de lunga durata. La iesirea din reductor axul este de Ø40mm, iar fixarea volantei pe motor este prevazuta cu colector de span.
Versiune cu doua viteze 35/70 m/min – versiune VHZ 16/120 m/min. Sistemul de manevrare al cadrului este prevazut cu cilindru hydraulic si reglarea coborarii este prevazuta cu valva de flux amplasata in pozitia frontal. Dispozitiv dinamometric pentru tensionarea benzii. Ghidarea lamei cu actiune combinata de rulmenti laterali, ghidaje vidia si rulment de asezare. Peria pentru curatarea benzii este asezata in carterul cadrului. Amplu si robust plan de asezare al materialului care se poate roti impreuna cu cadrul. Menghina de prindere cu translatie manuala, pozitionament manual si sistem de blocare rapid al piesei. Rotatia mesei este prevazuta cu sistem de blocare 0° la 45° si 60°, scara gradata pentru citirea unghiului, maner de blocare robust. Masa masinii este de constructie robusta din otel,laterale din tabla de diferite dimensiuni, usa din fata are butuc si cheie. Rigla milimetrica cu sistem robust de blocare pentru masurarea lungimii de taiat de la 0÷600 mm.
Rezervor de racier cu capacitate de 20l si pompa electrica pentru racirea ambelor ghidaje ale benzii. Centralina hidraulica este pozitionata pe batiul masinii pentru alimentarea cilindrului arc. Planul de lucru si comenzile pozitionate pentru obtinerea unei ergonomii maxime.
Panoul electric cu tensiune auxiliara 24V cc , intrerupator blocare usa si comenzi operator. Protectie la supratensiune si scurtcircuit. Grad de protectie IP55. Panou electric de comanda: vizualizarea unghiului de taiere (optional VAT), selectare viteza de taiere, contorizarea pieselor taiate, selectarea racirii si memorizarea inaltimii de taiere. Vizualizarea eventualelor alarme ale masinii si functie de autodiagnoza.
Tensiune alimentare: Standard 400V/50Hz/3Ph Disponibil (230V/50Hz/1Ph-230V/50Hz/3Ph-110V/60Hz/1Ph-220V/60Hz/3Ph-440V/60Hz/3Ph-575V/60Hz/3Ph . Culoarea masinii: galben RAL 1018 si gri RAL 7036.

(click pentru detalii)

Centauro

Date tehnice:

Fierastrau semiautomat cu panza banda pentru debitare de la 0° la 60° dreapta, are si modalitate de  functionare manuala. Structura cadrului este realizata dintr-un aliaj special de aluminiu de inalta rezistenta. Microcircuit de oprire in caz de rupere a benzi. Angrenajele reductorului au roti cu dinti inclinati, cimentati, rectificati si ungere cu vaselina  de lunga durata. La iesirea din reductor axul este de Ø40mm, iar fixarea volantei pe motor este prevazuta cu colector de span.

Versiune cu doua viteze 35/70 m/min – versiune VHZ 16/120 m/min. Sistemul de manevrare al cadrului este prevazut cu cilindru hidraulic si reglarea coborarii este prevazuta cu valva de flux amplasata in pozitia frontala. Dispozitiv dinamometric pentru tensionarea benzii. Ghidarea lamei cu actiune combinata de rulmenti laterali, ghidaje vidia si rulment de asezare. Peria pentru curatarea benzii este asezata in carterul cadrului.  Menghina de prindere cu pozitionament manual si sistem de blocare rapid al piesei. Rotatia mesei este prevazuta cu sistem de blocare 0° la 45° si 60°, scara gradata pentru citirea unghiului, maner de blocare robust. Masa masinii este de constructie robusta din otel, laterale din tabla de diferite dimensiuni, usa din fata are butuc  si cheie.Rola de asezare a materialului in partea incarcarii cu suport robust pe doua pozitii. Rigla milimetrica cu sistem robust de blocare pentru masurarea lungimii de taiat de la 0÷600 mm. Rezervor de racire cu capacitate de 20l si pompa electrica pentru racirea ambelor ghidaje ale benzii. Centralina hidraulica este pozitionata pe batiul masinii pentru alimentarea cilindrului arc. Planul de lucru si comenzile pozitionate pentru obtinerea unei ergonomii maxime.

Panoul electric cu tensiune auxiliara 24V cc , intrerupator blocare usa si comenzi operator. Protectie la supratensiune si scurtcircuit. Grad de protectie IP55.  Panou electric de comanda: vizualizarea unghiului de taiere (optional VAT), selectare viteza de taiere, contorizarea pieselor taiate, selectarea racirii si memorizarea inaltimii de taiere. Vizualizarea eventualelor alarme ale masinii si functie de autodiagnoza.

Culoarea masinii: galben RAL 1018 si gri RAL 7036.

(click pentru detalii)

Galactic + VHZ

DATE TEHNICE:

 

 Fierastrau cu panza banda semiautomat pentru taieri de la 0° la 60°dreapta. Structura cadrului este realizata din trei parti: aliaj special de aluminiu, otel si fonta. Dispozitiv dinamometric pentru tensionarea benzii. Microcircuit de oprire in caz de rupere a benzii. Peria pentru curatarea benzii cu reglaj simplu si practic.  . Sistemul de manevrare al cadrului este prevazut cu cilindru hidraulic si reglarea coborarii este prevazuta cu valva de flux monogir amplasata in pozitia frontala. Ghidarea lamei cu actiune combinata de rulmenti laterali, ghidaje vidia si rulment de asezare. . Angrenajele reductorului au roti cu dinti inclinati, cimentati, rectificati si ungere cu vaselina  de lunga durata. Variator electronic de viteza VHZ 16÷100 m/min. Fixarea volantei de motor se face printr-un grup de flanse cu rulmenti conici contrapusi.  Menghina de prindere cu pozitionament manual cu sistem de avansare rapid pe cremaliera si cilindru de blocare hidraulic.  Planul de lucru si comenzile pozitionate pentru obtinerea unei ergonomii maxime.  Rotatia cadrului cu sistem de blocare prin bataie la 0°,45° si 60°, scara gradata pentru citirea unghiului de taiere si maner de blocare robust. Doua role pentru asezarea materialului in partea incarcarii pozitionate pe baza  Masa masinii este de constructie robusta din otel, laterale din tabla de diferite dimensiuni si sertare de depozitare a pieselor taiate. Usa anterioara are sistem de inchidere cu cheie. Modul de comanda hidraulic pentru manevrarea cilindrului arc si a cilindrului menghinei. Rezervorul  de racire are capacitate de 60 litri si pompa electrica pentru racirea ambelor ghidaje ale benzii. Panoul electric cu tensiune auxiliara 24V cc , intrerupator blocare usa si comenzi operator. Protectie la supratensiune si scurtcircuit. Grad de protectie IP55.  Panou de comanda cu butoane pentru urmarirea proceselor masinii si a diagnostica  eventualele alarme. Tensiune alimentare: Standard 400V/50Hz/3Ph Disponibil (230V/50Hz/1Ph-230V/50Hz/3Ph-110V/60Hz/1Ph-220V/60Hz/3Ph-440V/60Hz/3Ph-575V/60Hz/3Ph . Culoarea masinii: galben RAL 1018 si gri RAL 7036.

 

Culoarea masinii: galben RAL 1018 si gri RAL 7036.

(click pentru detalii)

Hercules + VHZ

(click pentru marire)

Major+VHZ

DATE TEHNICE:

  Fierastrau semiautomat cu panza banda pentru taieri de la 0° la 60° dreapta. Structura cadrului este realizata din trei parti: aliaj special de aluminium, otel si fonta. Dispozitiv dinamometric pentru tensionarea benzii. Microcircuit de oprire in caz de rupere a benzii.

. Angrenajele reductorului au roti cu dinti inclinati, cimentati, rectificati si ungere cu vaselina  de lunga durata. Variator electronic de viteza VHZ 16÷120 m/min. Fixarea volantei de motor se face printr-un grup de flanse cu rulmenti conici contrapusi. . Sistemul de manevrare al cadrului este prevazut cu cilindru hidraulic si reglarea coborarii este prevazuta cu valva de flux amplasata in pozitia frontala. Ghidarea lamei cu actiune combinata de rulmenti laterali, ghidaje vidia si rulment de asezare. Perie pentru curatarea benzii cu reglaj simplu si practic. Menghina de prindere cu pozitionament manual si cilindru de blocare hidraulic. Planul de lucru si comenzile pozitionate pentru obtinerea unei ergonomii maxime. Rotatia cadrului cu sistem de blocare prin bataie la  0°,45° si 60°, scara gradata pentru citirea unghiului de taiere si maner de blocare robust. Rulou de asezare al materialului in partea incarcarii cu suport robust reglabil pe doua pozitii. Rigla milimetrica cu sistem robust de blocare pentru masurarea lungimii de taiat de la 0÷600 mm. Masa masinii este de constructie robusta din otel, laterale din tabla de diferite dimensiuni si sertare de depozitare a pieselor taiate. Usa anterioara are sistem de inchidere cu cheie. Rezervor de racire cu capacitate de 20l si pompa electrica pentru racirea ambelor ghidaje ale benzii. Modulul de comanda hidraulic este pozitionat pe batiul masinii pentru alimentarea cilindrului arc si a cilindrului menghinei.

  Panoul electric cu tensiune auxiliara 24V cc , intrerupator blocare usa si comenzi operator. Protectie la supratensiune si scurtcircuit. Grad de protectie IP55.  Panou electric de comanda: vizualizarea unghiului de taiere (optional VAT), selectare viteza de taiere, contorizarea pieselor taiate, selectarea racirii si memorizarea inaltimii de taiere. Vizualizarea eventualelor alarme ale masinii si functie de autodiagnoza. Tensiune alimentare: 400V/50Hz/3Ph standard (230V/50Hz/1Ph-230V/50Hz/3Ph-110V/60Hz/1Ph-220V/60Hz/3Ph-440V/60Hz/3Ph-575V/60Hz/3Ph available). Culoarea masinii: galben RAL 1018 si gri RAL 7036.  

(click pentru detalii)

Mercury + VHZ

DATE TEHNICE:

  Fierastrau cu panza banda semiautomat cu taieri de la  0° la 60° dreapta. Structura cadrului este realizata din trei parti: aliaj special de aluminiu, otel si fonta.


  Angrenajele reductorului au roti cu dinti inclinati, cimentati, rectificati si ungere cu vaselina  de lunga durata. Variator de viteza electronic VHZ pentru o ampla alegere de viteza a benzii (16 ÷100 m/min). Fixarea volantei pe motor de face printr-un grup de flanse cu rulmenti conici contrapusi. Sistemul de manevrare al cadrului este prevazut cu cilindru hidraulic si reglarea coborarii cu valva de flux monogir pozitionata in partea frontala. Dispozitiv de tensionare dinamometric al benzii. Ghidarea lamei cu actiune combinata de rulmenti laterali, ghidaje vidia si rulment de asezare. Perie pentru curatirea benzii cu reglaj usor si practic Menghina de prindere a materialului este din fonta, pozitionament manual, dotata cu cilindru de blocare hidraulic. Planul de lucru si comenziile pozitionate pentru obtinerea unei ergonomii maxime. Rotatia cadrului cu sistem de franare prin bataie la  0°,45° si 60°,scara gradata pentru citirea unghiului si maner robust de blocare. Rola de asezare a materialului in partea incarcarii cu support robust pe doua pozitii.   Rigla milimetrica cu sistem robust de blocare pentru masurarea lungimii de taiat de la 0÷600 mm. Batiul masinii este robust, din structura sudata si laterale din table de diferite dimensiuni cu sertate de depozitare a pieselor taiate, iar usa din fata are butuc si cheie.  Rezervor de racire cu capacitate de 30 litri si pompa electrica pentru racirea ambelor ghidaje ale benzii.

  Modul de comanda hidraulic pentru alimentarea cilindrului arc si cilindrului menghinei. Panoul electric cu tensiune auxiliara 24V cc , intrerupator blocare usa si comenzi operator. Protectie la supratensiune si scurtcircuit. Grad de protectie IP55. Panou de comanda cu butoane pentru a urmari toate operatiunile masinii si diagnostic eventualele alarme. Tensiune alimentare: 400V/50Hz/3Ph standard (230V/50Hz/1Ph-230V/50Hz/3Ph-110V/60Hz/1Ph-220V/60Hz/3Ph-440V/60Hz/3Ph-575V/60Hz/3Ph ). Culoarea masinii: galben RAL 1018 si gri RAL 7036.

(click pentru detalii)

Olimpus 1 + VHZ

(click pentru marire)

Olimpus 2 + VHZ

(click pentru marire)

Olimpus 3 + VHZ

(click pentru marire)

Omega

DATE TEHNICE

  Fierastrau semiautomat cu panza banda pentru taieri de la 0° la 60° dreapta si 45°stanga, functioneaza si manual. Structura cadrului este realizata dintr-un aliaj special de aluminiu de inalta rezistenta. Angrenajele reductorului au roti cu dinti inclinati, cimentati, rectificati si ungere cu vaselina  de lunga durata. La iesirea din reductor axul este de Ø40mm, iar fixarea volantei pe motor este prevazuta cu colector de span. Versiune cu doua viteze 35/70 m/min – versiune VHZ 16/120 m/min. Sistemul de manevrare al cadrului este prevazut cu cilindru hidraulic si reglarea coborarii este prevazuta cu valva de flux de taiere amplasata in pozitie  frontala. Dispozitiv dinamometric pentru tensionarea benzii. Ghidarea lamei cu actiune combinata de rulmenti laterali, ghidaje vidia si rulment de asezare. Peria pentru curatarea benzii este asezata in carterul cadrului. Amplu si robust plan de asezare al materialului care se poate roti impreuna cu cadrul. Menghina de prindere cu translatie manuala, pozitionament manual si sistem de blocare cu cilindru hidraulic.  Rotatia cadrului este prevazuta cu sistem de blocare 0° la 45° si 60°, scara gradata pentru citirea unghiului, maner de blocare robust. Masa masinii este de constructie robusta din otel,laterale din tabla de diferite dimensiuni cu sertare de depozitare, usa din fata are butuc  si cheie. Rola de asezare a materialului in partea incarcarii cu suport robust pe doua pozitii. Rigla milimetrica cu sistem robust de blocare pentru masurarea lungimii de taiat de la 0÷600 mm.

  Rezervor de racire cu capacitate de 20l si pompa electrica pentru racirea ambelor ghidaje ale benzii. Modulul de comanda hidraulic este pozitionat pe batiul masinii pentru alimentarea cilindrului arc si a cilindrului menghinei. Planul de lucru si comenzile pozitionate pentru obtinerea unei ergonomii maxime. Panoul electric cu tensiune auxiliara 24V cc , intrerupator blocare usa si comenzi operator. Protectie la supratensiune si scurtcircuit. Grad de protectie IP55.  Panou electric de comanda: vizualizarea unghiului de taiere (optional VAT), selectare viteza de taiere, selectarea racirii si memorizarea inaltimii de taiere. Vizualizarea eventualelor alarme ale masinii si functie de autodiagnoza.

Tensiune alimentare: Standard 400V/50Hz/3Ph Disponibil (230V/50Hz/1Ph-230V/50Hz/3Ph-110V/60Hz/1Ph-220V/60Hz/3Ph-440V/60Hz/3Ph-575V/60Hz/3Ph . Culoarea masinii: galben RAL 1018 si gri RAL 7036.

(click pentru detalii)

Pegasus DS + VHZ

(click pentru marire)

Pegasus XL

(click pentru marire)

(click pentru marire)

Pegasus+VHZ

(click pentru marire)

(click pentru marire)

Pluton Air

(click pentru marire)

(click pentru marire)

Saturn + VHZ

DATE TEHNICE:

 Fierastrau cu panza banda semiautomat cu taieri de la  0° la 60° dreapta si de la 0° la 45° stanga pentru profile si plin de medii dimensiuni. Modul hidraulic de comanda. Structura cadrului este realizata din trei parti: aliaj special de aluminiu, otel si fonta. Sistem de tensionare dinamometric si microcircuit de oprire in caz de rupere a benzii. Angrenajele reductorului au roti cu dinti inclinati, cimentati, rectificati si ungere cu vaselina  de lunga durata. Valva de echilibru care regleaza cilindrul hidraulic de coborare al cadrului. Variator de viteza electronic VHZ pentru o ampla alegere de viteza a benzii (16 ÷100 m/min). Fixarea volantei pe motor de face printr-un grup de flanse cu rulmenti conici contrapusi. Perie pentru curatirea benzii cu reglaj usor si practic. Ghidajele benzii sunt reglabile cu placute de widia si rulmenti de ghidare. Menghina de prindere a materialului este din fonta, pozitionament manual cu cilindru de blocare hidraulic. Planul de lucru si comenziile pozitionate pentru obtinerea unei ergonomii maxime.

 Rotatia cadrului cu sistem de franare prin bataie la  0°, iar pe dreapta si stanga  la45° si 60°,scara gradata pentru citirea unghiului si maner robust de blocare. Translarea menghinei de la dreapta la stanga se face pe ghidaje lineare si are sistem de blocare. Batiul masinii este robust din structura sudata si laterale din table de diferite dimensiuni. Rezervor de racire cu capacitate de 40 litri integrat in partea superioara a bazei. Pompa electrica pentru racire cu robineti pe ambele ghidaje ale benzii. Panoul electric cu tensiune auxiliara 24V cc , intrerupator blocare usa si comenzi operator. Protectie la supratensiune si scurtcircuit. Grad de protectie IP55.  Panou electric de comanda: vizualizarea unghiului de taiere (optional VAT), selectare viteza de taiere, contorizarea pieselor taiate, selectarea racirii si memorizarea inaltimii de taiere. Vizualizarea eventualelor alarme ale masinii si functie de autodiagnoza. Tensiune alimentare: 400V/50Hz/3Ph standard (230V/50Hz/1Ph-230V/50Hz/3Ph-110V/60Hz/1Ph-220V/60Hz/3Ph-440V/60Hz/3Ph-575V/60Hz/3Ph ). Culoarea masinii: galben RAL 1018 si gri RAL 7036.

(click pentru detalii)

Sirius

DATE TEHNICE:

 Fierastrau semiautomat cu panza banda pentru debitare de la 0° la 60° dreapta, are si modalitate de  functionare manuala. Structura cadrului este realizata dintr-un aliaj special de aluminiu de inalta rezistenta.. Angrenajele reductorului au roti cu dinti inclinati, cimentati, rectificati si ungere cu vaselina  de lunga durata. La iesirea din reductor axul este de Ø40mm, iar fixarea volantei pe motor este prevazuta cu colector de span.

Versiune cu doua viteze 35/70 m/min – versiune VHZ 16/120 m/min. Sistemul de manevrare al cadrului este prevazut cu cilindru hidraulic si reglarea coborarii este prevazuta cu valva de flux amplasata in pozitia frontala. Dispozitiv dinamometric pentru tensionarea benzii. Ghidarea lamei cu actiune combinata de rulmenti laterali, ghidaje vidia si rulment de asezare. Peria pentru curatarea benzii este asezata in carterulcadrului.  Menghina de prindere cu  pozitionament manual, dotata cu cilindru de inchidere hidraulic.  Rotatia cadrului este prevazuta cu sistem de blocare 0° la 45° si 60°, scara gradata pentru citirea unghiului, maner de blocare robust. Masa masinii este de constructie robusta din otel, laterale din tabla de diferite dimensiuni cu sertate de depozitare a pieselor taiate,  usa din fata are butuc  si cheie. Rola de asezare a materialului in partea incarcarii cu suport robust pe doua pozitii. Rigla milimetrica cu sistem robust de blocare pentru masurarea lungimii de taiat de la 0÷600 mm. Rezervor de racire cu capacitate de 20l si pompa electrica pentru racirea ambelor ghidaje ale benzii. Modulul de comanda  hidraulic este pozitionat  pe batiul masinii pentru alimentarea cilindrului arc si a cilindrului menghinei. Planul de lucru si comenzile pozitionate pentru obtinerea unei ergonomii maxime.

 Panoul electric cu tensiune auxiliara 24V cc , intrerupator blocare usa si comenzi operator. Protectie la supratensiune si scurtcircuit. Grad de protectie IP55.  Panou electric de comanda: vizualizarea unghiului de taiere (optional VAT), selectare viteza de taiere, contorizarea pieselor taiate, selectarea racirii si memorizarea inaltimii de taiere. Vizualizarea eventualelor alarme ale masinii si functie de autodiagnoza.  Tensiune alimentare: Standard 400V/50Hz/3Ph Disponibil (230V/50Hz/1Ph-230V/50Hz/3Ph-110V/60Hz/1Ph-220V/60Hz/3Ph-440V/60Hz/3Ph-575V/60Hz/3Ph . Culoarea masinii: galben RAL 1018 si gri RAL 7036.

(click pentru detalii)

(click pentru detalii)